Ponedjeljak-Nedjelja: 08:00 - 17:00 | Srijeda: neradna
DOGOVORITE PREGLED VAŠEG VOZILA VEĆ DANAS: +387 37 771 230   HR: 0998363830

O nama

SVE ZA VAŠ E VOZILO NA JEDNOM MJESTU

O nama

U našem servisno-prodajnom centru u Velikoj Kladuši pružamo kompletnu uslugu na jednom mjestu: prodaja rezervnih dijelova i dodatne opreme, servis, vulkanizacija, hotel za gume, ugradnja dodatne opreme.

PRODAJA REZERVNIH DIJELOVA I DODATNE OPREME

Za sva putnička i komercijalna vozila  imamo raspoložive originalne rezervne dijelove za redovne servise. U neprekidnoj smo vezi s renomiranim proizvođačima i dobavljačima autodijelova. Tako u svakom trenutku možemo provjeriti raspoloživost i rokove isporuke onih rezervnih dijelova kojih nema na našem skladištu. Narudžba dijelova teče po principu "dan-za-dan“ svi rezervni dijelovi koji su naručeni do 15 sati isporučuju nam se sutradan ujutro. Na taj način možemo učinkovito planirati rad naših servisera, na zadovoljstvo naših stranaka

SERVIS VOZILA

Naši serviseri su obučeni i školovani tako da u svakom trenutku mogu pružiti najkvalitetniju uslugu i informaciju vezanu uz popravak ili održavanje Vašeg vozila. Redovno održavanje Vašeg vozila u našem servisu garantuje Vam sigurnu vožnju i u konačnici veću vrijednost vozila.

Servis površine 450 m2 moderno je opremljen svim pratećim strojevima, dizalicama, elektronskom dijagnostikom, uređajima za kontrolu i punjenje klimatizacijskog sistema te mnogom drugim specijalnim alatima.